Badrum

Badrummet tillhör ett av de viktigaste rummen i varje hem, och i många fall uppstår renoveringsbehovet på grund av en fuktskada eller av estetiska och praktiska skäl. Att renovera ett badrum innebär ofta en stor kostnad för familjen. Därför är det extra viktigt att anlita ett behörigt och erfaret företag.

För oss på WSBT Bygg & Renovering är de estetiska kraven lika viktiga som de kvalitetskrav som ställs på gediget hantverksarbete. Kakel och klinker är lika viktigt som det som ligger bakom. WSBT Bygg & Renovering är ett våtrumsbehörigt företag som utför sina uppdrag enligt branschpraxis: vi följer Konsumentverkets riktlinjer och krav från Byggkeramikrådet. Vi är professionella hantverkare med flerårig erfarenhet i branschen som tar ansvar för varje projekt från början till slut. Inget är för svårt eller för komplicerat för oss.

Du som kund får ett kostnadsfritt besök och prisuppskattning/offert. Vi håller tiden och priset. Efter utfört arbete erhåller du en faktura enligt tidigare offert samt kvalitetsdokument gällande tätskick, elarbete, VVS-arbete samt ventilationsarbete. Kundnöjet är det som både driver oss och för oss framåt.

WSBT Bygg & Renovering erbjuder en heltäckande service från koncept till färdigställande av ditt badrum som omfattar:

  • Rådgivning på plats
  • Design och planering
  • Teknisk rådgivning
  • Kostnadsförslag på projektet
  • Färdigställande
  • Avräkning och avslut

Vi guidar dig genom hela processen och ger råd kring val av material, design, funktionalitet m.m. i syfte att uppnå det perfekta slutresultatet. Planeringsstadiet är kritiskt, men tack vare vår kompetens, kreativitet samt omfattande produktkännedom kan vi genomföra omfattande projekt och tillsammans öka värdet på dina egna idéer.

Överväger du att bygga nytt eller renovera ditt kök respektive badrum? Vill du anlita oss?

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och hembesök.

Kontakta oss för att ta reda på hur du som kund kan utnyttja våra rabatter.