Om oss

Att "renovera" betyder att göra gammalt till nytt igen – inte bara att göra utrymmen mer attraktiva, men även att tillföra ett mervärde och ge avkastning på investering.

Ombyggnationsarbete kan betyda ändring av användningen av ett utrymme; ändring av layouten av ett rum; omkonfigurering av planlösningen; nyinstallation. Vad det än är blåser ombyggnaden nytt liv i ett rum, vilket ger utrymmet ett helt nytt utseende och en helt ny känsla. Ombyggnation involverar komplexa överväganden och av denna anledning är det viktigt att rådfråga en erfaren entreprenör för att säkerställa att projektet blir gjort rätt.

 

WSBT Bygg & Renovering är ett företag med bred kompetens inom byggbranschen som utför renoverings- och ombyggnationsprojekt i Stockholm. Vi svarar gärna på växande behov och förväntningar hos våra kunder och använder dessa erfarenheter för att berika våra erbjudanden med nya tjänster. Vi riktar oss till både privatpersoner samt företag eller offentliga institutioner som värdesätter komfort och hög standard på sina lokaler. Vår kompetens, skicklighet, och mångåriga erfarenhet garanterar högsta kvalitet på vår service, med ett professionellt utförande av de uppdrag som anförtros oss. Vi bemöter alltid kundernas behov på ett lyhört och individuellt sätt, eftersom det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd och tillfredsställd. Allt arbete görs i riktlinje med gällande lagar och bestämmelser.

Vårt varumärke vilar på tre grundstenar: kundnöje, kundförtroende och kunderkännande. Detta framgår tydligt av de positiva rekommendationer och referenser vi innehar. Vår ständigt växande kundkrets är ett solitt bevis på att de tjänster vi konsekvent har levererat håller en hög kvalitet.

Alla våra uppdrag är prissatta individuellt beroende på faktorer som till exempel storleken på objektet, dess läge, dess komplexitet, typ av arbete, och tidsåtgång för slutförande. Vi erbjuder våra kunder en heltäckande serviceöversyn, rådgivning och förslag på åtgärder som hjälper dig spara både tid och pengar. Vi åtar oss både standardverk liksom ovanliga och krävande uppdrag. Årstiderna är inte något hinder för att ditt hem, din lägenhet eller ditt kontor ska kunna renoveras. När vi fått en grundläggande förståelse för vad du försöker uppnå kan vi konstruera och bygga en plats som uppfyller dina krav perfekt.

Vi är glada över att kunna presentera utbudet av omfattande tjänster inom bygg och renovering.

Våra tjänster:

Badrumsrenovering
Köksrenovering
Bygg- och renoveringsarbeten, både inom- och utomhus

 

Samarbetspartner

 

Ring oss på 070 4075472 för gratis värdering!

Våra rabatter

Som kund hos WSBT Bygg & Renovering kan du spara pengar genom att ta del av våra rabatter.

Vi har de behörigheter och certifieringar som behövs

(Varmemera
ALLMAN-BEHORIGHET
Novo
behorighetsbevis-2015
behorighetsbevis-2016
behorighetsbevis-2017
behorighetsbevis-2018
kursintyg-2018
behorighetsbevis-2019

Sedan flera år tillbaka stödjer vi landets skolor i deras arbete inom områdena hälsa, mobbing, grooming, droger och miljö.

aktiv-skola-2015
aktiv-skola-2016
aktiv-skola-2017
aktiv-skola-2018

Överväger du att bygga nytt eller renovera ditt kök respektive badrum? Vill du anlita oss?

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och hembesök.

Kontakta oss för att ta reda på hur du som kund kan utnyttja våra rabatter.