Här kan du läsa omdömen om oss

Lars S2018-11-13

Lyckad Fasadrenovering! WSBT genomförde en fasadrenovering på vår villa i Älvsjö. Huset är byggt 1922 men renoverades 1968 och fick då gult fasadtegel och nya (fula) fönster. WSBT utförde rivning av den gamla fasaden, tilläggsisolering, nya fönsterhål, montering av nya fönster (inköpta på Snickarglädje.com), montering av nya entrédörrar, montering av stående panel + lockläkt, nya vindskivor inkl nya vattbrädesplåtar, nytt regnavvattningssystem, plåtjobb runt takkupa och fönster, samt måleri och bortforsling av byggsopor. Det utförda jobbet gjordes noggrant och med ett öga för detaljer, kommunikationen fungerade bra med täta avstämningar. Ändringar under arbetets gång sköttes proffessionellt. Vi körde på löpande räkning med ett tak på 1000 timmar. Tidsuppskattningen var mycket bra, vi valde att avbryta arbetet efter ca 950 timmar och jag slutförde resten själv på ett par veckor efter diverse tips och råd från snickarna. Vi bodde i huset under hela renoveringen utan större olägenheter. Arbetsledaren och snickarna var kunniga trevliga killar med bra attityd, skulle inte tveka att hyra in dom igen.

anonim2018-11-13

Topp renoverat! Hej! Du som söker en pålitlig hantverkare. Jag anlitade WSBT i två omgångar dels i total renovering av mitt kök + resten av min bostadsrätt. (Målning, snickeri osv) Jag är mycket nöjd, jag lämnar referenser och deras nr till alla jag känner. Du kommer att få en schysst och marknadsmässigt förlag och de gör verkligen ett jätte bra jobb med ett öga för detaljer.  Tveka inte. Mitt badrum är deras nästa uppdrag. Så nöjd är jag. Lycka till!

Peter2018-11-13

Högklassig renovering inomhus + balkong Anlitade WSBT för totalrenovering av vår övervåning. 4 rum skulle renoveras med nya väggar, golv(furugolv, socklar) och tak(pärlspont, lister). Dom hjälpte även till med att bygga ett väldigt snyggt räcke och trall på vår nya balkong.  WSBT killarna är mycket kunniga och pragmatiska, noga med detaljer och kommer med bra förslag. Körde med löpande räkning vilket är inget problem då de jobbar på bra. Ordning o reda på papper och håller tiderna. Kommer garanterat anlita dem igen.

Peder2018-11-13

Stor ombyggnad Vi anlitade WSBT för en stor utbyggnad samt omfattande renoveringar inklusive ett taktbyte och en poolaltan. Inomhus har WSBT utfört tvättstuga, badrum och bastu. Allt har skett till högsta belåtenhet och med noggranna snickare samt att allt har gått att lösa med fasta priser samt några av uppdragen har gått på löpande räkning, allt utan problem. Samtliga snickare är trevliga, punktliga och skickliga hantverkare. Jag kommer garanterat fortsätta använda bolaget och kan varmt rekommendera dem.

Mikael L2018-11-13

Starkaste rekommendationer Jag anlitade WSBT för en total ombyggnation av 94 m2 på Östermalm. Detta var andra gången Wlodek fick förtroendet. Jag ger mina starkaste rekommendationer för denna firma. Oerhört skickliga och allting lämnas med högsta kvalitet. Det jag också värdesätter är att Wlodek kommer med utförandeförslagbaserat på erfarenheten av andra byggen som är ännu mer genomtänkta en det jag föreslår själv som lekman. De rev ut allting, drog ny el, lade in nya golv, monterade nytt kök, byggde upp badrum och gästtoalett inklusive all rördragning och hanterade all ytrenovering. Jag ställer mycket höga krav och är toppennöjd med allting. Tidplaner håller och Wlodek hanterar när respektive hantverkare skall vara på plats så att ingen dödtid uppstår Trevliga, yrkesstolta hantverkare som kommer engageras igen. Alla bekanta som behöver hjälp skickar jag till Wlodek

Marie-Louise2018-11-13

Renovering av badrum Det bästa med WSBT var att det kändes professionellt och smidigt från början till slut. Fick omgående en offert för arbetet, kontinuerlig uppföljning längs arbetets gång, noggrannhet i detaljer samt trevliga, varsamma och kunniga hantverkare. Tidsplanen hölls och vid projektavslut gick vi igenom alla kostnader. Jag vill ge WSBT mina allra bästa rekommendationer för väl utfört arbete.

Jessica S2018-11-13

Jättenöjda Vi anlitade WSBT för att bygga om vår tvåa till en trea, dvs riva väggar, bygga ny mellanvägg med dörr och fönsterruta för ljusinsläpp, lägga parkett, måla/tapetsera, flytta bredband/kontaktuttag/taklampor. Wlodek är en bra arbetsledare och kommer regelbundet under arbetets gång, hantverkarna var duktiga, noggranna och varsamma. Resultatet blev precis som vi hade tänkt oss, vi är verkligen jättenöjda. Offert med fast pris och ROT-avdrag. Vi tillfrågades under arbetets gång om vi ville lägga till en del detaljer, vilket drog upp priset någon tusenlapp och gjorde att arbetet drog över tiden ett par dagar, men det var det värt. Rekommenderas starkt!

David2018-11-13

Platsbyggd bokhylla Anlitade WSBT för att platsbygga en bokhylla över en hel vägg i vardagsrummet. Fick omgående offert med fast pris och ROT-avdrag, till ett konkurrenskraftigt pris. Arbetsledaren Wlodek var ute på plats, dels innan arbetet drog igång men även löpande under renoveringens gång, alltid väldigt tydlig och professionell. Han var även alltid tillgänglig för frågor och funderingar och kom med egna förslag och tips. Hantverkarna var väldigt noggranna, trevliga och punktliga. Arbetet slutfördes inom utsatt tid utan problem eller överraskningar och resultatet blev väldigt bra. Wsbt är den bästa hantverkarerfarenhet jag haft, rekommenderas starkt.

Gunilla S2018-11-13

Gediget arbete, pålitligt företag Vi anlitade WSBT för en större renovering där det ingick inläggning av ventilerande Granabgolv, bygge av tvättstuga och badrum samt målning och tapetsering. Projektledningen fungerade mycket bra och tillsammans med entreprenören kom vi fram till bra och prisvärda lösningar. Hantverkarna var duktiga och vi är särskilt nöjda med snickaren som gjorde fina detaljer

Se mera

Lägg till omdöme

4.5 19
EniroSe även våra omdömen på Eniro

Överväger du att bygga nytt eller renovera ditt kök respektive badrum? Vill du anlita oss?

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och hembesök.

Kontakta oss för att ta reda på hur du som kund kan utnyttja våra rabatter.